Haveplan giver overblik

En haveplan et godt redskab til at komme videre uanset om du er godt på vej med haven eller den er en helt ny udfordring for dig.

Kniber det med tid, kan en enkel haveplan med smukke belægnin-
ger og få plantearter evt. i form af hække og træer gøre hus og have til en helhed. En smuk løsning der ikke fordrer stor vedligeholdelse
.

Er haveinteressen stor, kan haveplanen skabe struktur ved at tematisere og dermed adskille forskellige slags planter og gøre hver enkelt del af haven til en særlig oplevelse.

Vi laver havetegninger med varierende detaljeringsgrad tilpasset dit aktuelle behov

 

Uanset hvilken type havetegning, du har brug for, begynder det hele med et havebesøg af 2-3 timers varighed. På havebesøget vælger du mellem haveplan eller haveskitse, og vi aftaler det forventede tidsforbrug og dermed den beløbsramme, som den aftalte opgave holdes inden for.

Haveplanlægning begynder med et havebesøg

Vi kigger nøje på dit sted; på husets- og omgivelsernes karakter. Vi spørger til familiens behov og lytter til dine ønsker for haven. Vi skitserer, inspirerer og præsenterer de muligheder, der bedst muligt udnytter havens potentiale ud fra dine ønsker.

Haveplan

Haveplanen er en detaljeret, gennemarbejdet tegning over hele din have eller dele af den. Have-
planen er en professionel løsning, hvor form og funktion følges ad i et individuelt havedesign. Vi dispone-
rer og formgiver din have på en harmonisk og funktionel måde og inddeler haven i rum med det


indhold du ønsker f.eks.gårdhave, terrassemiljø, åbne udsigter, skov-
have, krydderurtehave,græshave, bålhave, indgangsparti og indkørsel. Haveplanen er den helhed, der viser det samlede design af belægninger, løsninger for terrænet, kombinerede beplantninger, hegn, pergolaer mv.

Haveplan er inklusive planteliste

Haveplanen ledsages af en detaljeret planteliste og en beskrivelse af havens anlægs-
opgaver og dens idé. Haveplanen har en detaljering, så du kan bruge den, hvis du skal indhente tilbud hos en anlægsgartner. Men du kan også vælge selv at anlægge haven efter de tekniske vejledninger og beskrivelser, der følger med planen.

Haveskitse

Haveskitsen er en løsere tegning, der viser havens struktur og ruminddeling og kommer med idéer til indretningen. Haveskitsen angiver et tematiseret plantevalg i form af f.eks. høje rhododendron,

 

 


skovbund eller bunddækkende stauder. Navne på de vigtigste planter som hække og træer kan indgå. Se mere på 'Hvad får man'.

En haveplan –
en god investering

Dem, der har fået en, ved det. Haveplanen tjener sig hurtigt hjem. Dine haveønsker og behov bliver afdækket, diskuteret og prioriteret, inden arbejdet går i gang. Du ved nu, hvad der skal gøres, og kan udføre opgaverne rigtigt fra begyndelsen. Det betyder færre fejlinvesteringer. Du undgår at spilde tid på at flytte rundt på utrivelige planter; din havearkitekt vælger rette plante på rette sted – og de bliver sat med passende afstand.

Pris

Se vores timepris samt aktuelle pris-eksempler her